SKRIVET: 2009-12-04, kl 12:54:40 | PUBLICERAT I: Dagens Hemmafru

Dagens Hemmafru!

Nu är jag äntligen tillbaka igen! Oj oj vad stressigt det är att vara hemmafru, eller lyxfru som jag helst vill kalla det. Men även om det är mycket att göra så är det bara sååå underbart! Jag läste här om dagen i Expressen, att om singelmännen själva får välja så vill de gifta sig med en Anna Anka. Jag skrattade högt åt alla tråkmånsar till kvinnor som envisas med att vara självständiga och hårt arbetande och sedan aldrig kan le och ser ut som om de handlar kläder på UFF och hyn deras är så dålig att den verkar kunna falla av vilken minut som helst. Nu får jag äntligen rätt mot dem! Jag har ju sagt såååå många gånger att män vill ha en kvinna som finns där för dem och passar upp dem och tillfredsställer ALLA deras behov! Precis som Anna Anka!

Anna Anka är förresten min största idol, hon är bara såå fantastisk. Men hon når inte riktigt upp till min standard. Hon får nog trycka dit lite mera botox och bli snäppet smalare för att bli lika snygg som jag! Och så är Greger betydligt snyggare än Paul Anka. Haha, ja herre gud, han ser ut som om han har fått hundbajs utsmetat i hela ansiktet - eller vad säger ni? Greger däremot är vältränad och bara sååå gudomligt snygg med perfekt hudfärg! Jämn och fin och lenare än silikonet i mina bröst.

Egentligen hade jag tänkt prata om min och Gregers första dejt i dag, ni är säkert nyfikna på hur jag gick till väga för att på riktigt haffa en sådan drömprins som honom och sedan också hålla kvar honom! Eftersom det blev Anna Anka-snack i dag så berättar jag om det i morgon istället.

Todilooo mina stackars fattiglappar och kom nu ihåg att alltid alltid ALLTID varje dag raka benen! Gorillamattor på spirorna är verkligen det mest osexiga som finns!


SOM VANLIGT PÅMINNER JAG OM ATT ALLA INLÄGG MED DAGENS HEMMAFRU ÄR HELT OCH HÅLLET PÅHITTADE. DE ÄR ENBART INFALL AV MIN KONSTIGA HUMOR OCH FANTASTI OCH SKA INTE TAS PÅ ALLVAR!

 

 

OM NI GILLAR MIN BLOGG SÅ KAN NI VARA JÄTTEÜBERMEGASNÄLLA OCH RÖSTA PÅ MIG (nr 4) SOM VECKANS BLOGG HÄÄÄÄÄÄÄR! TUUUUSEN TACK PÅ FÖRHAND! =)


emilia widerström

svar: haha sant:)

ska vi följa varandra på bloglovin? :Danna anka är så jävla skön! hahah ;DPUBLICERAT: 2009-12-04, 13:01:56 | URL: http://emiliawiderstrom.blogg.se/
gabriella

ja den va ganska dyr haha

ja vet inte ska nog till en vän senare :) sj?PUBLICERAT: 2009-12-04, 13:39:39 | URL: http://covette.blogg.se/
WHERE THE SUN GOES DOWN

Ha en bra dag :)

Mvh AmpelosPUBLICERAT: 2009-12-04, 14:03:49 | URL: http://ampelos.blogg.se/
Emelie' ChristmasTime

Sv: jaa det tycker jag med:)PUBLICERAT: 2009-12-04, 14:52:08 | URL: http://wickedtime.blogg.se/
Vicky

Hahahaha Dagens hemmafru, fan vad skön XDSvar: Alltså skräpmat är gott kanske en gång i veckan men fyfan vad kroppen mår när man kört onyttigt nästan en hel vecka i rad >.<

Speciellt om man håller sig relativt nyttig i vanliga fall.

Har vi tur så får vi spisen fixad nu efter helgen :)PUBLICERAT: 2009-12-04, 15:27:15 | URL: http://vickypedia.blogg.se/
Lina

Kolla in min blogg =)PUBLICERAT: 2009-12-04, 15:46:52 | URL: http://envanliglina.blogg.se/
Tina

ser att du läser journalistik i helsingfors:) vilken skola då? för jag läser i sverige på en folkhögskola & vi ska ha samarbeta med någon skola från Helsingfors och besöka någon skola där nu till våren:)såg du var sugen på byta linje också? hur kommer det sig?


emmelist

Åh! Tackar :D allt bra med dig då?PUBLICERAT: 2009-12-04, 17:24:27 | URL: http://emmelist.blogg.se/
Viktoria

sv. Tack! :)PUBLICERAT: 2009-12-04, 17:34:06 | URL: http://viktorialindqvist.blogg.se/
Anonym

Tack så jättemkt :D

PUBLICERAT: 2009-12-04, 19:10:39 | URL: http://onlybelle.blogg.se/
jessica - foto & vardag

SV:

Åhh, tack så jätte mycket :)

jodå, det är bra, hur är det själv?PUBLICERAT: 2009-12-04, 19:42:53 | URL: http://jesssicaochmolly.blogg.se/

bloglovin KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: