SKRIVET: 2009-11-04, kl 21:15:33 | PUBLICERAT I: Vardagsbubbel

Nya vanor

 

Jag har en kollega på jobbet som är fanatisk när det gäller att äta "ren" mat. Det vill säga han äter inga E-nummer och gör all mat själv från obehandlade råvaror. Efter att X antal gånger lyssnat på hur mycker mer han orkar nu om dagarna efter att han skippat all skräp i maten så tänkte jag att jag ska pröva på det själv. Så, nu är det slut med skräpmat och halvfabrikat ett tag framöver (fast tänker tillåta mig att synda på fester). När man tänker efter så är det ju inte klokt vad många konstigheter vi får i oss hela tiden via maten utan att vi ens vet om det!

Det enda problemet är att jag ääälskar allt sött och onyttigt! Så för att inte gå omkring och vara chokladsugen dygnet runt, så knaprar jag i mig SPIRULINA. Har märkt redan tidigare att det hjälper jättebra mot sötsuget och så gör det också så att jag är nöjd efter en normalportion av favoritmaten (behöver inte vräka i mig 3 portioner tills maten väller ut genom öronen, typ). Det är ett kosttillskott som finns att köpas i alla hälsokostaffärer! =)

Spirulina - läs mer om det HÄR!


Sara

Åh jag försöker alltid starta ett nyttigare liv och allt det där... Tror tyvärr att jag saknar någon slags självdiciplin som krävs för att genomföra det. Är helt enkelt en sucker för sötsaker!PUBLICERAT: 2009-11-04, 22:43:49 | URL: http://svisch.blogg.se/
sameh..

tack:)PUBLICERAT: 2009-11-04, 22:58:50 | URL: http://zaibi.blogg.se/
mathy

sounds goooodPUBLICERAT: 2009-11-05, 00:31:54 | URL: http://thejuicydetails.blogg.se/
simone

Ohgud.. alla dessa E-ämnen, helt sjuukt många!PUBLICERAT: 2009-11-05, 07:20:11 | URL: http://fattybom.blogg.se/

bloglovin KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: